TV Schedule for Friday 13th January 2017

Current Timezone: America/New York

There are 20 episodes airing Friday 13th January 2017
« Previous day Next day »
Show Episode Episode name Airs at Network Runtime
Liv & Maddie Season 4, Episode 8 Roll Model-A-Rooney 17:30 Disney Channel 27 mins
Girl Meets World Season 3, Episode 20 Girl Meets Sweet Sixteen 18:00 Disney Channel 30 mins
K.C. Undercover Season 2, Episode 24 Family Feud 19:00 Disney Channel 25 mins
Grimm Season 6, Episode 2 Trust Me Knot 20:00 NBC 60 mins
The Vampire Diaries Season 8, Episode 8 We Have History Together 20:00 The CW 60 mins
MacGyver Season 1, Episode 13 Large Blade 20:00 CBS 60 mins
Rosewood Season 2, Episode 11 Mummies & Meltdowns 20:00 FOX 60 mins
Last Man Standing Season 6, Episode 13 Explorers 20:00 ABC 30 mins
Bring It! Season 4, Episode Fan Chat: Stomp! Summer Slam Shocker 20:00 Lifetime 60 mins
Dr. Ken Season 2, Episode 13 Jae Meets the Parks 20:30 ABC 30 mins
Crazy Ex-Girlfriend Season 2, Episode 10 Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim? 21:00 The CW 60 mins
Emerald City Season 1, Episode 3 Mistress - New - Mistress 21:00 NBC 60 mins
Sleepy Hollow Season 4, Episode 2 In Plain Sight 21:00 FOX 60 mins
Bring It! Season 4, Episode 1 Miss D Reboots 21:00 Lifetime 62 mins
Shark Tank Season 8, Episode 13 Grease Bags, Pinblock, Mama's MilkBox, Nicepipes Apparel 21:00 ABC 60 mins
Hawaii Five-0 Season 7, Episode 13 Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Awalua) 21:00 CBS 60 mins
Gold Rush Season 7, Episode 13 Lifeline 21:00 Discovery Channel 60 mins
Paranormal Lockdown Season 2, Episode 5 Waverly Hills & Trans-Allegheny Unlocked 21:00 TLC 120 mins
Blue Bloods Season 7, Episode 12 Not Fade Away 22:00 CBS 60 mins
The Late Show with Stephen Colbert Season 2017, Episode 9 Cuba Gooding Jr.; Rupert Friend; Gary Gulman 23:35 CBS 60 mins